Velkommen til vår nettbutikk!

For øyeblikket er kalenderen for 2018 det eneste produktet i nettbutikken vår, men vi håper å kunne utvide tilbudet etter hvert. Har dere tips til hva slags produkter dere kunne tenke dere å handle hos oss, så send oss gjerne en e-post til post@dooa.no, så skal vi se hva vi kan få til.

Alle kjøp i vår nettbutikk sendes med Klimanøytral Servicepakke fra Posten Norge / Bring, dvs dere vil motta varsel pr e-post og/eller telefon når pakken er klar til avhenting på ditt postkontor. Prisene for denne tjenesten varierer ut fra vekt og hvor i landet man bor. Normalt ligger prisene fra kr. 105 (inkl mva) til 150 (inkl mva). Vi har derfor lagt inn en fast gjennomsnittspris når dere bestiller, men korrekt pris vil beregnes ved pakking og faktureres dere. Les mer om priser, soner og levering hos Bring her: http://www.bring.no/hele-bring/produkter-og-tjenester/artikler/klimanoytral-servicepakke

Vi har også lagt inn et miminumsbeløp for bestillinger i vår nettbutikk på kr. 100, da vi jobber frivillig alle sammen og småordrer koster for mye i tid og penger for oss å håndtere, vi håper på forståelse for det. Våre betingelser må godkjennes før dere får gå videre til kassen etter å ha valgt produkter, men dere kan også lese dem her: http://www.dooa.no/butikk/vilkar-nettbutikk/.

Viser det ene resultatet

Personvern